În ciuda condiţiilor vitrege de piaţă, ERSTE Asset Management a fost desemnată ca fiind "un market-maker de tradiţie, iniţiator de norme legislative în domeniu şi lider al pieţei de profil" la Gala premiilor revistei "PIAŢA FINANCIARĂ", organizată de FINMEDIA pe data de 14 decembrie 2011.
Distincţia primită la categoria "Performanţă în fonduri de investiţii"se datorează performanţelor în administrarea fondurilor deschise de investiţii, diversităţii ofertei dar şi calităţii managementului.

"2011 a fost un an al provocărilor venite atât din afara cât şi dinspre interior, un an în care a fost din nou greu încercată capacitatea echipei noastre la efort, la rezilienţa în faţa unor evoluţii de piaţă preponderent ostile, cu puţine răgazuri de linişte pentru recuperarea forţelor.
Cu siguranţă suntem acum, la sfârşit de an, mai puternici şi mai motivaţi în ceea ce facem, zi de zi: un management eficient, profesionist al resurselor financiare ale clienţilor noştri, în condiţiile unor servicii de calitate.
Ne bucurăm să avem alături de noi un număr şi mai mare de investitori decât am avut la începutul anului, în sine o izbândă în condiţiile de piaţă actuale, cu o perioadă medie de investire mai lungă decât în trecut.
Nu întâmplător, închidem anul cu un nou nivel de servire al investitorilor noştri, prin intermediul operaţiunilor online. Ei pot vizualiza direct în aplicaţia Click 24 Banking BCR istoricul tranzacţiilor efectuate (subscrieri/răscumpărări), şi pot efectua şi plăţi prin şabloane dedicate, în cazul în care bifează varianta de "subscriere directă" în declaraţia de adeziune.
Tuturor românilor, investitori deja sau în curs de devenire, le urăm sănătate, bucurii şi sărbători fericite! Mulţumim echipei FINMEDIA pentru acest premiu care ne onorează şi ne obligă. "

Dragoş Neacşu,
Preşedinte/Director general ERSTE Asset Management