Vă anunţăm cu bucurie că ERSTE Asset Management a trimis câştigătorul campaniei "Descoperă tenisul în şcoala ta" la Disneyland Paris!

Campania Descoperă Tenisul în Şcoala Ta! a avut ca obiectiv promovarea tenisului în şcoli, încurajându-i pe copiii din clasele I şi a II-a să vină în cluburile de tenis afiliate FRT şi să ia parte la prima lecţie de tenis, gratuită. Popularizarea campaniei a avut loc în luna mai şi în prima parte din iunie, în 144 de şcoli din 22 de oraşe din întreaga ţară. În urma înscrierilor, peste 2 000 de copii au beneficiat, în perioada 16 iunie - 1 iulie, de prima lecţie de tenis oferită de antrenori din 40 de cluburi sportive afiliate FRT.

Programul a fost derulat de Federaţia Română de Tenis, susţinut de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar (FSSU), cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi în colaborare cu MPG.

Testimonialul lui Şerban Raul, câştigătorul campaniei "Descoperă tenisul în şcoala ta!"

Şerban Raul, elev în clasa a 2-a la Şcoala generală cu clasele I-VIII "Nicolae Iorga" - Baia Mare, în vârstă de 8 ani şi jumătate este unul dintre copiii participanţi în proiectul Descoperă Tenisul în Şcoala ta şi a câştigat premiul cel mare oferit de ERSTE Asset Management - O excursie la Disneyland împreună cu familia sa.

În ce priveşte excursia la Disneyland, s-a distrat grozav alături de părinţi. În lumea poveştilor s-a întâlnit cu toate personajele Disney şi cu preferatul său, Buzz din Toy Story.

Drept dovadă a celor văzute, şi-a luat un album foto unde a strâns semnăturile tuturor personajelor întâlnite. Ca şi puncte de atracţie, cel mai mult i-au plăcut efectele speciale ale filmului Armagedon, unde s-a şi speriat un pic!
A împuşcat ţinte cu un pistol cu laser la Buzz Lightyear Blast Laser şi s-a jucat pe săturate la Toy Story Parachute. Toate au culminat cu spectacolul de artificii şi lasere ce au sărbătorit împlinirea a 20 de ani de existenţă pentru Disneyland Paris.

Cu bucurie în glas ne-a vorbit despre cât de mult ii place acum tenisul. Îi place să joace cu ceilalţi copii, să câştige în faţa Roxanei (o colega mai mare de antrenament) şi se pregăteşte zilnic pentru a deveni mai bun. Rezultatele au început să se vadă, acum a avansat şi joacă pe terenul cel mare cu zgură şi fileu. Întrebat fiind de tatăl lui dacă premiul cel mare l-a motivat să continue acest sport, a răspuns, cele două "nu au legătură una cu cealaltă". A ajuns să îndrăgească sportul pentru ceea ce-i oferă în fiecare zi şi pentru satisfacţia pe care o ai jucând.

Pe lângă toate acestea, şi-a exersat un pic şi franceza învăţând câteva cuvinte pentru a comunica cu personajele sale preferate.

Toate acestea l-au făcut să îndrăgească Parisul şi să-şi dorească să se mai întoarcă atât la Disneyland împreună cu prietenii săi dar şi să viziteze cele mai importante puncte turistice ale marii metropole. Şi, ca toata lumea să guste o fărâmă din experienţa lui, şi-a umplut tolba cu cadouri pentru toţi prietenii săi."