Erste Asset Management, administratorul de fonduri de investiţii a avut ocazia săptămâna trecută să întâlnească sute de copii şi părinţi interesaţi de „Fabuloasa lume a banilor”.

Printre aceştia a descoperit 50 de viitori investitori, copii care au venit împreună cu părinţii lor şi au obţinut rezultate extraordinare pe extrasul de cont primit în urma vizitei expoziţiei de la Muzeul de Istorie din Bucureşti.

Consultă lista de mai jos şi vezi dacă nu eşti unul dintre câştigătorii concursului organizat în Săptămâna Micilor Investitori.

În cazul în care eşti unul dintre viitorii investitori, nu uita că trebuie să vii împreună cu părintele tău la sediul ERSTE Asset Management din strada Uruguay nr. 14, în săptămâna 4 – 8 martie 2013. Documentele obligatorii cu care trebuie să te prezinţi sunt certificatul de naştere al copilului câştigător şi actul de identitate al părintelui.

Mulţumim părinţilor şi copiilor chibzuiţi care au făcut primii paşi alături de Erste Asset Management în lumea fondurilor de investiţii.

 

Fondul deschis de investitii BCR Expert este un fond de acţiuni, care poate investi minim 85% din bani în acţiuni, autorizat prin Decizia CNVM nr. 3215/2005, nr. Reg. CNVM CSC06FDIR/400024. Performanţele anterioare ale fondurilor nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune înainte de a investi în aceste fonduri! Prospectele de emisiune pot fi obţinute de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române SA şi de la sediul SAI ERSTE Asset Management SA. SAI ERSTE Asset Management SA, Str. Uruguay, nr. 14, sector 1, Bucureşti, telefon 0372.269.999; e-mail: office@erste-am.ro; www.erste-am.ro Decizia CNVM nr. 98/2009, nr. Reg. CNVM PJR05SAIR400028; Depozitar: BCR SA, Aviz CNVM nr. 27/2006, nr. Reg. CNVM PJR10/DEPR/400010.