REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI DE PROMOVARE „Investeste in viitorul tau!”

Organizatorul campaniei „Investeste in viitorul tau!”, este Banca Comerciala Romana.

Alaturi de Organizator, vor participa in calitate de co-organizatori: SAI Erste Asset Management S.A. si BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group S.A.

Campania se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 10 iunie 2019 – 31 decembrie 2019, in doua etape: Etapa I - in perioada 10.06.2019 - 30.09.2019 si Etapa a II-a - in perioada  01.10.2019 -  31.12.2019, urmand a fi organizata si desfasurata in unitatile BCR.

Produsele participante la campanie sunt urmatoarele:

a) Produse SAI Erste

·         Program Capital Plan; toata gama de fonduri mutuale Erste Asset Management distribuite in unitatile BCR.

b) Produse BCR Asigurari de Viata

·         Asigurarea mixta de viata cu prima esalonata ACTIV+

·         Asigurarea de viata – Contul de Investitii cu Asigurare (CIA)

·         Asigurarea de viata – Senior

In cadrul acestei Campanii, Co-organizatorii, prin intermediul Organizatorului acorda 60 de premii, premii constand in cate un voucher cadou de la eMag cu valoare de maxim 600 RON fiecare.

Regulamentul campaniei se poate consulta mai jos

 

Actualizare 9 Aprilie 2020

 

Pentru că acum este mai importantă sănătatea și siguranța clienților noștri, cele 30 de premii aferente extragerii care va avea loc mâine, 10 aprilie 2020, constând fiecare în câte un voucher cadou de la eMag în valoare de 600 de lei, se vor acorda câștigătorilor în formă electronică, fără niciun drum la bancă, pe adresa de e-mail comunicată telefonic de către câștigători în momentul anunțării premiului câștigat.